Uusimmat artikkelit

Binäärioptiot

Binäärioptioihin sijoittaminen on  vielä melko vierasta suomalaiselle sijoittajalle. Tämä on kuitenkin sijoitusmuoto joka on koko ajan saamassa vahvempaa jalansijaa ennen kaikkea yksinkertaisuutensa, pienen alkusijoitusmahdollisuutensa ja monipuolisten hyödyntämismahdollisuuksiensa ansiosta. Tässä artikkelissa avaamme mitä tämä sijoitusmuoto käytännössä on ja mitä sinun pitää tehdä sijoittaaksesi voitollisesti.

Binäärioptioihin sijoittaessa et omista sijoituksesi kohdetta missään vaiheessa, vaan teet sopimuksen optioita tarjoavan kauppapaikan kanssa.

Tässä mielessä se muistuttaa hyvin paljon urheiluvedonlyöntiä, usein on tarjolla huippukohteita, hyviä kohteita ja kohteita joihin ei kannata sijoittaa niiden arvaamattomuutensa vuoksi. Pelkästään huippukohteisiin sijoittamalla teet pitkällä aikavälillä voittoa, suurin työ onkin näitten huippukohteiden löytäminen suuren kohdevalikoiman joukosta. Toki jos päämäääräsi on pelkästään jännityksen hakeminen ja mahdollinen nopea pikavoitto, niin silloin voit lyödä vetoja pelkän tuntuman perusteella, mutta tällä taktiikalla tulet pitkällä aikavälillä häviämään rahasi.

Binäärioptioiden hyödyt

”Binäärioptiot ovat uhkapelisijoittamista parhaimmillaan”

Jos kaipaat samanlaista jännitystä mitä kasinolla ruletissa kun työnnät rahasi punaiselle ja odotat sitä hetkeä kun pallo lopettaa pyörimisen ja pysähtyy…. Kaikki tai ei mitään, ja mikä parasta, toisin kuin ruletissa, binäärioptiokaupassa sinulla on mahdollisuus hyvän informaation avulla saavuttaa etu itsellesi ja sijoittaa voittoisasti myös pitkällä aikavälillä.

Jos olet esim. pelannut nettipokeria niin uskon, että tämä sijoitusmuoto kiinnostaa sinua kovasti.

Kyseessä on samanlainen lyhyen aikavälin päätöksen tekeminen tällä hetkellä saatavilla olevan informaation perusteella.

Binäärioptiot ovat kiinnostavia sen takia että niillä voi tehdä voittoa myös kurssilaskussa ja laman aikana.

Jos pystyt vaan ennustamaan tämän oikein. Näin ollen taitavana sijoittajana pystyt hyödyntämään jokaisen markkinatilanteen. Sen vuoksi tämä onkin oivallinen vaihtoehto sijoittajalle joka tykkää seurata uutisia ja analysoida kulloisenkin tilanteen vaikutusta talousmarkkinoihin.

Jos olet äärimmäisen varovainen sijoittaja, niin tämä sijoitusmuoto ei ehkä ole sinua varten.

Siinä tapauksessa suosittelemme esim. kultaan sijoittamista tai indeksisijoittamista.Tärkeää on että aloittaessasi binäärikaupan perehdyt kunnolla rahoitusmarkkinoihin ja verkostoidut muiden sijoittajien kanssa. Näin saat mahdollisimman paljon hyödynnettävissä olevaa tietoa jota voit käyttää binäärikaupassa. Tämä onnistuu parhaiten esimerkiksi kirjoittamalla ja kysymällä kysymyksiä sijoitusvinkin keskutelufoorumilla.

Etuna osakesijoittamiseen on esimerkiksi pienemmät maksut pienissä kaupoissa.

Osakesijoittamisessa on tavallista, että minimi välityspalkkio on kymmeniäkin euroja ja tästä syystä tarvitset aloittaaksesi tuhansia euroja, jotta kustannukset eivät söisi liikaa voittojasi. Binäärikaupan voit sen sijaan aloittaa jo sadallakin eurolla, näin pääset tutustumaan sijoitusmaailmaan pienellä pääomalla ja opit taitoja, jotka ovat sinulle erittäin hyödyllisiä tulevaisuuden sijoituksia silmälläpitäen.

Binäärioptiosijoittamisen yksi suurimmista hyödyistä on varojen hyvä likviditeetti.

Pystyt reagoimaan markkinoiden muutoksiin äärimmäisen nopeasti, koska vedon lyödäksesi et tarvitse osto/myyntihaluista vastapuolta kuten vaikkapa osakekaupassa. Esim. jos terroristi-iskun sattuessa uskot, että ihmisten epäluottamus osakkeisiin katoaa täysin hetkeksi ja kullan hinta nousee hetkessä äärimmäisen paljon, voit hyödyntää kumpaa tahansa tilannetta. Et tarvitse osakkeille ostajaa, eikä sinun tarvitse etsiä henkilöä, jolla on hallussaan kultaa jonka voit ostaa.

 

stock exchangeilmainen 25€

Miten tienata binäärioptioilla ja mitä niillä kaupankäyminen käytännössä on?

Binäärioptiokaupassa valitset kahdesta vaihtoehdosta ”call” ja ”put”.

Kun sijoituskohteen arvo nousee siitä hetkestä kun sijoitussopimus laitettiin voimaan, on kohde ”call” sijoittajalle voitollinen. Jos taas kohteen arvo laskee sijoitushetkeen verrattuna, on vaihtoehto ”put” voitollinen. Jos taas kohteen arvo on sama mitä lähtötilanteessa palautuu sijoitus.

Tavallisimmillaan sopimusaika on sijoittajan valittavissa.

Voit esim. lyödä vedon, että dollarin kurssi tulee olemaan vahvempi suhteessa euroon viikon päästä mitä se on tällä hetkellä lyömällä vedon: Call dollari voimistuu suhteessa euroon, aikaväli yksi viikko.

Tämän hienous piilee siinä, että voit lyhyen aikavälin hyödykkeen nousulla tai laskulla moninkertaistaa sijoituksesi jos ennustuksesi sattuu olemaan oikeassa.

Jos esimerkiksi uskot jonkun tietyn tapahtuman vaikuttavan ruplan arvon laskuun sillä tavoin, että lasku on koko päivän jatkuva, voit laittaa monta ”put” sijoitusta, joissa on lyhyt aikaväli, esim. yksi tunti. Jos olet oikeassa ja ruplan hinta laskee, jokaisen asettamasi tunnin ajan saat yhden päivän oikeilla ennustuksilla moninkertaistettua alkupääomasi.

Riskit ovat läpinäkyvämmät kuin muissa sijoitusmuodoissa.

Kun sijoitat tietyn summan, tiedät tarkalleen, paljonko riskeeraat ja paljonko sinulla on mahdollisuus voittaa milläkin aikavälillä. Juuri tämä riskien läpinäkyvyys houkutteleekin monia aloittamaan tämän sijoitusmuodon, kun ei tarvitse stressata muista asioista kuin siitä, että teet oikeita sijoituspäätöksiä. Kun odottomasi lopputulos toteutuu, saat voittoa. Jos taas olet väärässä, menetät sijoittamasi summan. Tämän simppelimmäksi ei sijoittaminen voi juuri mennä.

Nyrkkisääntönä voi sanoa sen että sijoita sellaisiin kohteisiin jotka kiinnostavat sinua itse.

Näin jaksat myös analysoida tarkemmin kurssien liikkeitä. Jos esimerkiksi sinulla on osa omaisuudestasi kultaan sijoitettuna, sinä voit hyödyntää binäärioptioita kahdella tavalla. Jos luulet että kullan hinta laskee, mutta et halua myydä kultasijoituksiasi, voit ”vakuuttaa” kultasi valitsemalla binäärioptiosijoituksessa vaihtoehdon ”put” kullalle, tällä tavoin jos kullan arvo laskee saat binäärioptioista voittoa ja säästyt kalliilta tranasktiokustannuksilta ja vaivalta jonka olisit joutunut näkemään jos olisit ruvennut myymään kultaasi.

Jos taas ajattelet että kullan arvo nousee, mutta sinulla ei ole juuri tällä hetkellä varaa sijoittaa 200€ enempää kultaan, voit kätevästi sijoittaa ”call” vaihtoehtoon binäärioptioissa ja saada voittoa kullan arvonnoususta. Näin pienellä summalla fyysisen kullan ostaminen olisi ollut kannattamatonta kustannusten vuoksi.

The Quest for Change

Lisävaihtoehtoja binäärioptiosijoittajalle

Binäärioptiosijoittamisessa on valittavana myös paljon räätälöityjä vaihtoehtoja, alla luettelemme muutaman yleisimmin käytetyn.

Pitkäaikaiset optiot: Kun normaalit optiot muistuttavat hyvin paljon päivätreidaamista, pitkäaikaiset optiot taas muistuttavat arvosijoittamista. Tämä tapa sopii sinulle jos olet hyvin varma jonkin kohde-etuuden tulevasta trendistä, mutta et pysty ennakoimaan alkaako tämä trendi tänään vai joku muu lähipäivä. Sopii kohteisiin joiden volatiliteetti on suurta, mutta trendi selvästi havaittavissa.

Lyhytaikaiset optiot: Näissä pyritään ennustamaan kohde-etuuden arvonmuutos hyvin lyhyen aikavälin sisällä, Esim. 30 sekunnin puitteissa. Tämä kaupankäyntistrategia sopii sijoittajalle joka tavoittelee nopeaa tuottoa isolla riskillä. On erittäin mahdollista että menetät pääomasi, mutta hyvin osuneilla ennustuksilla voit moninkertaistaa kassasi hyvin lyhyen  aikavälin sisällä.

Yhden kosketuksen optiot: Näissä teet voittoa jos kohde-etuuden hinta koskettaa tavoitearvoa aikavälin sisällä. Voittaaksesi tavoitearvon täytyy täyttyä vain kerran. ”call” valinnoissa riittää että arvo nousee tavoitearvon yli ja ”put” valinnassa riittää että se laskee tavoitearvon ali. Vaikka tämän jälkeen kurssi lähtisi jyrkästi vastakkaiseen suuntaan olet tehnyt oikean ennustuksen. Tämä vaihtoehto sopiii sijoittajalle joka osaa arvioida mihin suuntaan kurssi lähtee juuri tällä hetkellä, mutta ei voi olla varma palautuuko se takaisin vai jatkaa samaan suuntaan.

Binäärioptioparit: Tässä vaihtoehdossa yrität ennustaa että jokin tietty kohde-etuus pärjää toista kohde-etuutta paremmin. Milään muulla ei ole merkitystä. Sopii erityisen hyvin sijoittajalle joka osaa ennustaa millä kohde-etuuksilla on negatiivinen korrelaatio. On myös erittäin jännittävä seurattava ja sijoittajalla tulee samanlainen olo kuin raviradalla katsellessaan kahden kurssin taistelua ja toivoessa oman päätyvän voittajaksi.

Esimerkkianalyysi binäärioptiosijoittamiseen

General electricin osakkeen kurssikehitys

Yllä olevassa kuvassa General Electricin osakkeen kurssikehitys 18 vuoden ajalta vuosilta 88-06.

(Huom. lupa kuvan käyttöön löytyy vaikka tekstissä lukeekin ”confidental information”) Miettikäämme nyt millä tavalla olisimme voineet tehdä rahaa binäärioptioilla. Ihan ensimmäiseksi voimme havainnoida, että osakesijoittaja olisi saanut tuotoksi vain mahdolliset osinkotulot, kun ottaa huomioon inflaation, voidaan sanoa, että osakesijoittajan reaalituotto on jäänyt kyseiseltä ajanjaksolta hyvin lähelle nollaa General Electricin osakkeeseen sijoittaessa. Osakkeen kurssissa huomaamme kuitenkin, että siinä on havaittavissa selviä trendejä, nousujaksot ovat yleensä pitkiä ja loivia, laskujaksot ovat taas lyhyempiä ja jyrkempiä, mitä tietoa voimme tästä hyödyntää?

Ensimmäisenä voimme sanoa, että lyhyen aikavälin binäärikaupassa, sijoittaessamme laskujaksojen aikana”put” sijoituksiin

Saamme todennäköisemmin voittoa kun sijoittaessamme nousujaksojen aikana ”call” sijoituksiin, miksi näin? Kun katsomme kurssia vielä tarkemmin huomaamme, että nousujakson sisään sijoittuu pieniä laskujaksoja huomattavasti enemmän kun laskujakson sisään sijoittuu pieniä nousujaksoja. Siksi tämän osakkeen kohdalla analyysi voisi olla, että sijoita vain laskujaksojen aikana ”put” vetoja.

Toinen analyysi voisi olla pitemmän aikavälin sijoittajalle. 

Koska nousujaksot ovat usein pitempiä ja tasaisempia, voidaan tehdä analyysi, että sijoita nousujaksojen aikana pidemmän aikavälin ”call” sijoituksia, tällä tavoin saamme nousun tasaisuudesta hyödyn.

Tässä vain perusanalyysi, joka on suhteellisen nopeasti opittavissa aloittelijalle.

Lähes jokaisessa osakkeessa tai hyödykkeessä on mahdollista tehdä tämänkaltaisia analyyseja. Paras tapa onkin opetella tekemällä, omista virheistä oppiminen ja toimintatapojen muokkaaminen onkin olennaisessa osassa binäärioptioilla sijoittamisessa.

Binäärioptiosignaalit

Binäärioptioissa niin kuin muissakin sijoitusmuodoissa on ammattilaisilla etulyöntiasema amatööreihin nähden kokemuksensa ja syvemmen tietotaitonsa ansiosta.

Menestyksekkään binäärisisjoittajan on tärkeää oppia tunnistamaan signaalit, jotka ennakoivat arvojen nousuja ja laskuja. Nyt sinun ei tarvitse opetella tätä itse vaan voit ostaa suoraan neuvot kännykkääsi tai sähköpostiisi ammattillaisilta binaryoptions pro signalsin kautta. Pääset palveluun mukaan 14$ hintaan ensimmäisen 14 päivän ajan, tämän jälkeen palvelun hinta on 97$/kk. Voit lopettaa tilauksen koska tahansa jos et ole tyytyväinen.

Mitä saan tällä rahalla?

Saat suoraan kännykkääsi tai sähköpostiisi 6-12 ohjetta, jossa sinua neuvotaan mihin hyödykkeiin sinun tulee sijoittaa, milloin sinun tulee sijoittaa, kumpaa call vai put ja milloin sinun tulee asettaa sijoitus päättyväksi.

Ainoa mitä sinun itse täytyy tehdä viestin jälkeen on kirjautua binäärioptiotilillesi, asettaa tekstiviestissä saamasi neuvot sijoitukseen ja laittaa rahasumma jonka haluat riskeerata.

Suosittelemme vahvasti tämän palvelun käyttöä etenkin amatööreille.

Binaryoptionprosignalsin osumisprosentti aikaisemmissa veikkauksissa on ollut 72.%. Täysin aloittelevan on lähes mahdotonta päästä näin hyvään osumatarkkuuteen ilman ammattilaisen neuvoja, joten jos veikkaat suuremmilla summilla kuin muutamalla eurolla kerrallaan tämä palvelu maksaa sinulle itsensä takaisin jo parissa päivässä. Sinulla on myös 60 pävän rahat takaisin takuu joka koskee tyytyväisyyttä veikkausneuvoihin (ei tietenkään koske niitä rahoja jotka olet laittanu itse binäärioptioihin vaan niitä mitä olet maksanut neuvoista) joten olisi hölmöä olla hyödyntämättä tätä ammattilaisten tarjoamaa loistavaa työkalua.

Voit toki aloittaa sijoittamisen täysin itsenäisestikkin, muttä tälla tavoin oppimiseen menee huomattavasti kauemmin.

Häviät todennäköisesti alussa rahaa joissakin sijoituksissa pelkästään puutteellisen kokemuksen takia, mutta toisaalta oppismisprosessi voi olla palkitsevampaa, kun opit omista virheistäsi. Neuvoihin pääset tutustumaan tämän lauseen jälkeisestä linkistä klikkaamalla.Klikkaa tästä tutustuaksesi binäärioptiosignaalivihjeisiin

Missä minun kannattaa sijoittaa binäärioptioihin ja miksi?

Kun aloitat binäärioptioihin sijoittamisen, on muutama tärkeä seikka, jotka sinun kannattaa muistaa:

- Käytä luotettavia kauppapaikkoja

-Kannattaa käyttää kauppapaikkaa, joka tarjoaa hyviä bonuksia ja/tai jossa palkitaan aktiivisia ja paljon kauppaa käyviä sijoittajia.

- Aloita sijoittaminen paikassa jossa on hyvä ja nopea asiakaspalvelu,

tällä tavoin nopeutat omaa oppimisprosessiasi, ja vältyt turhautumisilta kun saat ongelmatilanteissa vastauksen kysymyksiisi nopeasti ja vaivattomasti.

- Aloita sijoittaminen paikassa, jossa se on mahdollista aloittaa pienellä summalla.

Binäärioptiosijoittamisessa minimialoitussumma on usein 100€. Tämän pienemmällä aloituskassalla sinun ei kannattaisikaan aloittaa vielä sijoittamista. Mutta huomioi se, että ensimmäisestä talletuksesta saatava bonus on usein huomattavasti parempi kuin toisesta talletuksesta saatava. Joten jos sinulla on alusta alkaen tarkoitus kasvattaa sijoitussummaasi, voi olla kannattavinta ottaa heti kaikki hyöty irti massiivisesti ensitalletusbonuksesta.

Suosittelemme vain firmoja, jotka ovat luotettavaksi todistettuja ja jonkin tahon valvomia.

Markkinoimme myös vain EU-lakien alaisuudessa toimivia paikkoja. On myös useita EU:n ulkopuolella olevia luotettavia binäärioptiosijoittamista tarjoavia firmoja, mutta koska suurin osa sijoittajistamme asuu Suomessa, olemme jättäneet käytännön syistä nämä firmat pois suosituksistamme. Kun käytät meidän suosittelemia sivustoja sijoittamisen aloittaessasi, voit olla varma, että sinua ei huijata ja saat tuotot itsellesi. Kannattaa myös etsiä lisätietoa binäärioptioista, netistä löytyy paljon http://www.binary24h.com/ kaltaisia erinomaisia sivustoja jotka ovat keskittyneet tarkastelemaan talouden ilmiöitä binäärioptiosijoittajien näkökulmasta. Binäärioptiot eroavat osakesijoittamisesta sen verran, että et voi soveltaa täysin samoja vinkkejä molempiin, vaan sinun tulee ottaa huomioon kunkin sijoitusmuodon ominaispiirteet.

Tämän hetkinen ykkösvaihtoehtomme binäärioptiosijoittamiseen on Banc De Swiss

 

BDSwiss on CySecin säätelemä ammattimainen digitaalioptioihin erikoistunut investointifirma, joka toimii täysin EU-lakien alaisuudessa. Voit käydä kauppaa n.170 tärkeimmällä perusarvolla, valittavina on esim.Forex-, raaka-aine-, indeksi-, ja osakekursseja. Aikaväliksi voit ottaa lyhimmillään jopa 60 sekuntia. Minimitalletuksena on 100 dollaria ja maksimivoittona 85% sijoituksen arvosta. Banc De Swissillä on suomenkieliset nettisivut ja asiakaspalvelu joka on avoinna joka päivä 24/7. BDSwissillä on myös oma bonusohjelma, jossa keräät pisteitä tekemiesi kauppojen perusteella. Sinun on mahdollisuus ansaita tällä tavoin loistavia bonuksia. Tallettaa voi esim. luottokortilla tai pankkisiirrolla.  Kun talletat nyt, niin sinulla on mahdollisuus loistavaan 100% talletusbonukseen. Banc De Swissin sivuille pääset seraavasta linkistä, alla olevasta napista tai yllä olevaa banneria klikkaamalla:Tästä linkistä Banc De Swissiin
 avaa ilmainen sijoitustili

Annamme Binäärioptioille arvosanan 4,6 tähteä. Binäärikauppa tarjoaa markkinatietoiselle sijoittajalle oivan tilaisuuden tehdä suuriakin summia rahaa pienellä pääomalla. Sinun on mahdollista hyvällä tiedolla jopa moninkertaistaa pääomasi päivässä tehdessäsi useita onnistuneita lyhyen aikajakson kauppoja. Suurien tuottojen kanssa tulee tietysti suuret riskit, tästä syystä tämä sijoitusmuoto ei sovi aivan amatööreille, jos et ole valmis siihen, että voit hävitä sijoittamasi pääoman.

 

Hyödyllisiä linkkjä:

Binary option definititon: investopedia

What are binary options?

 

Takaisin sijoitusvinkin etusivulle

Copyright sijoitusvinkki.com 2015

Updated 1.3.2015

Binäärioptiot on 15.12.2014 rated 4.6 of 5

Leave a comment