Uusimmat artikkelit

Rahan tienaaminen netistä

Kiinnostaako sinua rahan tienaaminen netistä, mutta sinulla ei ole niin paljoa säästöjä, että pystyisit sijoittamaan osakkeisiin tai binäärioptioihin kunnollisia summia? Vai eikö sinua kiinnosta sijoittaminen, mutta haluaisit tehdä jotain pientä harrastuksenomaista vapaa-aikana, josta saisit vähän lisätuloja? Vai haluatko vain kasvattaa pohjakassaasi, jotta pääset isommilla summilla mukaan sijoitustoimintaan?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen näistä kyllä, niin tämä artikkeli on sinua varten. Käymme läpi kolme eri online-kurssia, joissa käsitellään lisätulojen hankkimista vapaa-ajalla. Aiheina ovat lisätulojen hankkiminen valokuvia netissä myymällä, tulojen hankkiminen käännöstöitä tietokoneella tekemällä ja tienaaminen kyselyihin vastaamalla netissä.

Rahan tienaaminen vapaa-ajalla netistä

Ensimmäiseksi sinun kannattaa miettiä kuinka isoksi on tarkoitus liike-toiminta kasvattaa. Jos tähtäimessäsi on tuhansien eurojen kuukausitulot on luultavasti kannattavinta perustaa oma yritys verotuksellisista syistä. Tämä tapahtuu perustamisilmoituslomakkeella sivustolla ytj.fi. Voit myös mennä Patentti- ja rekisterihallitukseen paikan päälle täyttämään lomakkeen. Lisätietoa löytyy mm. sivustolta http://yrityksen-perustaminen.net/.

1. Valokuvien myyminen netissä

Jos sinua kiinnostaa valokuvaus ja sinulla on hyvien kuvien ottamiseen tarvittavat laitteet, tämä voi olla sinun juttusi. Lähtökohtaisesti, jotta kuvat saa myytyä, niiden tulee olla hyvälaatuisia ja jollain tavalla uniikkeja sekä kiinnostavia. Parasta tässä on, että jos sinulla on jo koneellasi hyviä kuvia jotka menevät kaupaksi, voit alkaa tienaamaan lähes välittömästi.

Hyvä paikka myydä valokuvia on photography jobs online-sivusto. Standardihinta myymillesi kuville on 50c, mutta voit tienata parhaimmassa tapauksessa jopa yli 100$ kuvalta. Palvelun hinta on 27$ kuukaudessa eli muutamaa kuvaa ei kannata ruveta latailemaan, hyvä aika aloittaa palvelun käyttö on kun olet ottanut n.100 hyvälaatuista kuvaa jotka uskot saavasi myydyksi. Hintaan sisältyy mm. rajoittamaton määrä kuvien latauksia sivuille, videotutoriaaleja hyvien myyvien kuvien ottamiseen, henkilökohtaista valmennusta ja täysi 60 päivän rahat takaisin takuu jos et ole palveluun tyytyväinen. photography jobsiin pääset tästä linkistä.

 

SONY DSC
ilmainen 25€
2. Tulojen hankkiminen käännöstöitä tietokoneella tekemällä

Jos kirjoitat ja ymmärrät sujuvasti suomen lisäksi jotain toista kieltä, voi tämä olla sinun vaihtoehtosi. Voit kääntää kotona artikkeleita, yksityishenkilöiden haluamia käännöksiä ja jopa pienen budjetin indie-elokuvia. Sinun ei tarvitse olla ammattikääntäjä, riittää, että ymmärrät kohtuullisen hyvin käännettävää kieltä. Palkka ei ole ammattikääntäjiin verrattavissa, mutta voit kuitenkin päästä jopa 20$ tuntiansioon hieman harjaannuttuasi. Suurimmat markkinat ovat toista kieltään suomea puhuvilla englannin käännöstöille.

Paras paikka käännöstöiden saamiseksi on realtranslatorjobs. Heidän kauttaan saat kaikki tarvittavat välineet käännöstöillä tienaamiseen. Saat yhteyden asiakkaisiin, jotka tarvitsevat kääntäjää ja vaihtoehtoja eri kääntäjiksi. Tämä palvelu soveltuu lähinnä englantia ja toista kieltä puhuvalle (Esim. englanti ja suomi tai englanti ja ruotsi). Jos et osaa englantia, voi jokin toinen käännöspalvelu sopii ehkä sinulle paremmin. Realtranslatorjobsiin pääset tästä linkistä

3. Lisätulojen hankkiminen nettikyselyihin vastaamalla

Netti on pullollaan kyselytutkimuksia joista yritykset yrittävät kerätä lisätietoa asiakkaistaan, jotta saisivat tuotteitaan paremmin myydyksi. Useat yritykset pitävät tätä tietoa niin arvokkaana, että ovat valmiita maksamaan jokaisesta kyselyyn vastanneesta joissakin tapauksissa jopa enemmän kuin 10 dollaria per vastaaja. Tyypillisimmillään summa, mitä yhdestä kyselyyn vastaamisesta maksetaan, on hieman alle dollarin.

Paras paikka löytää kyselytutkimuksia, joista maksetaan vastaajille, on Click 4 Surveys. Etusivun mainos hieman liioiteltu todella harvoista kyselyistä tienaa niin paljon mitä he mainostavat, mutta jos tavoitteenasi on saada 100-400€ lisätulot kuukaudessa, tämä voi olla harkinnan arvoinen vaihtoehto, koska sinulla ei itselläsi tarvitse olla mitään varsinaista osaamista, riittää että ruksaat vastauksen kyselyihin Click 4 syrveysiin tästä linkistä

Kokonaisarvosanaksi netistä tienaamiselle annamme 2,5 tähteä.

Tämä on hyvä tapa pienien lisätulojen hankintaan ja sellaiselle, joka ei halua riskeerata isompia summia. Mutta jos oikeasti haluat kasvattaa varallisuutta, niin kannattaa etsiä joku toinen keino.

 

Takaisin etusivulle

Copyright sijoitusvinkki.com 2015

Updated 2.3.2015

Rahan tienaaminen netistä on 28.1.2015 rated 2.5 of 5

Leave a comment