Uusimmat artikkelit

Sijoituskeskustelu – sijoitusaiheiset keskustelufoorumit.

Sijoituskeskustelu on menestyvälle sijoitustoiminnalle yksi tärkeimpiä edellytyksiä, siksi onkin hyvin järkevää keskustella omista sijoituksistaan, niiden perusteista ja kysyä neuvoa mahdollisia tulevaisuuden sijoituksia silmälläpitäen aiheeseen liittyviltä keskustelufoorumeilta. Kaikkiin aiheisiin suosittelemme kuitenkin suhtautumaan aina pienellä ennakkoluulolla ja tutkimaan myös itse asioita ennen lopullisen johtopäätöksen tekemistä. Listaamme alla muutamia hyödyllisiä keskustelusivustoja, joissa pääset verkostoitumaan ja esittämään kysymyksiä kokeneemmille sijoittajille helposti. Rohkaisemme myös sinua kirjoittamaan kommentteja meidän artikkeliemme alaosassa löytyvään kommentointiosaan, jos sinulla jää jotain kysyttävää tietystä aiheesta.

sijoituskeskustelu

Kauppalehden keskutelufoorumi

Paljon sijoitusaiheista suomenkielistä keskustelua, aloittelijalle myös oma keskustelu osionsa, jossa on helppo esittää kysymyksiä sijoittamiseen liittyvistä perusasioista. Suosittelemme kuitenkin suhtautumaan tiettyihin neuvoihin aina pienellä varauksella ja tutkimaan itse asiaa tarkemmin ennen kuin tekee isompia johtopäätöksiä.

Talouselämä sivuston artikkelikeskustelu

Keskustelua talouselämän artikkeleihin liittyen.

Arvopaperi lehden keskustelu, arvopaperiareena

Keskustelua etenkin osakkeisiin ja arvopapereihin liittyen. Sopii sekä aloittelijalle, että myös kokeneemmalle sijoittajalle. Sivustolla annettuihin sijoitusneuvoihin kannattaa suhtautua aina pienellä varauksella.

Redditin englanninkielinen sijoituskeskutelu

Yksi laajimmista sijoituskeskustelusivustoista mitä netistä löytää. Jos kirjoitat ja ymmärrät englantia hyvin niin ehdottomasti tutustumisen arvoinen sivusto. Saat keskustelua aikaiseksi vaikka aiheesi olisi niin suppea, että pienemmällä sivustolla ei löytyisi keskustelukumppaneita.

Redflagdeals englanninkielinen sijoituskeskustelu.

Paljon ja monipuolisesti keskustelua sijoittamisesta englanniksi, ei niin kattava kun redditin keskustelu, mutta foorumin käytännöllisyys ja ulkoasu parempi.

Aktieguiden: sijoituskeskustelua ruotsiksi

Jos haluat keskustella ruotsiksi sijoittamisesta, niin aktieguiden on hyvä ja varteenotettava vaihtoehto.

 

 

Takaisin sijoitusvinki etusivulle

Copyright sijoitusvinkki.com 2015

Updated 3.3.2015

Leave a comment