Uusimmat artikkelit

Sijoitusuutiset

Sijoitusaiheiset uutissivustot

Aktiivisen sijoittajan on tärkeää pysyä ajan hermoilla, tämän takia sijoitusuutisten seuraaminen onkin olennaisen tärkeää jos haluat olla menestyvä sijoittaja. Listaamme tähän parhaimmat sijoitusaiheiset uutissivustot, näiden lisäksi suosittelemme seuraaman myös muita ajankohtaisia uutisaiheita ja miettimään, millä tavoin mikäkin tapahtuma voi omiin sijoituksiin vaikuttaa ja millä tavalla mikäkin uutinen on parhaiten hyödynnettävissä sijoitusmarkkinoilla. Tämän hetken sijoitusmaailman on niin monipuolinen että lähes jokainen tapahtuma olisi mahdollista saada realisoitua rahallisesti, jos sinulla on käytettävissäsi tietoa, jota muilla ei ole, jota muut eivät pysty hyödyntämään, tai pystyt hyödyntämään sen nopeammin kuin muut.

sijoitusuutiset

Parhaat uutissivustot sijoittajalle

Kauppalehti: Suomenkielisiä sijoitusuutisia

Erittäin tärkeää seurata etenkin jos sijoitussalkkusi pääpaino on Suomen sijoituksissa.

Talouselämä

Menee suurimmaksi osaksi päällekkäin kauppalehden uutisten kanssa, mutta suosittelemme kuitenkin seuraamaan molempia sivustoja, että sinulta ei jää mikään olennaisen tärkeä informaatio väliin Suomen markkinoilta.

Arvopaperi.fi.

On arvopaperisijoituksiin keskittynyt sivusto.

Forbes.com

Investoinnin raamatuksikin sanottu englanninkielinen Forbes on sijoittamisen ehdoton auktoriteetti, jota jokaisen itseään kunnioittavan sijoittajan tulisi seurata. Sivustoilla isoimpia yrityksiä koskevat tärkeimmät sijoitusuutiset, yleensä aina ennen muita.

CNN:n sijoitusuutiset

Englanninkieliset sijoitusuutiset, joita päivitetään jatkuvalla tahdilla ehdottomasti seurattavan arvoinen sivusto.

Marketwatching sijoitusuutiset

Paljon uutisia etenkin pörsseihin ja arvopapereihin liittyen englanniksi.

The Guardian sijoitusuutiset

Englanninkielisiä sijoitusuutisia, menee hieman päällekkäin edellisten sivustojen kanssa, mutta hyvä ja hyödyllinen sivusto joka tapauksessa.

Expressen: ekonomi

Ruotsinkielisiä sijoitusuutisia, jos sinulla on salkussasi paljon investointeja Ruotsiin niin ehdoton seurattava.

 

 

Sijoitusvinkin etusivulle

Leave a comment