Uusimmat artikkelit

Binäärioptioihin sijoittaminen

Parhaat sijoitusvinkit Forums Sijoitusvinkin keskustelufoorumi Binäärioptioihin sijoittaminen

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sijoitusvinkki 1 year, 9 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #499 Reply

  Sijoitusvinkki
  Keymaster

  Keskustelua binäärioptioista

  #820 Reply

  miljononääri

  Moi,

  Muutama kysymys binäärioptioihin liittyen:

  Milllaisella aloitussummalla kannattaisi lähteä liikkeelle minimissään?
  Kannattaako lähteä lyhyen aikavälin vai pitkän aikavälin optioista?
  Kumpaa suosittelette Call vai Put optisoista aloittamista?
  Mitä eroa binäärioptioilla ja cfd-kaupalla käytännössä on?

  T.
  Miljonääri

  #822 Reply

  Sijoitusvinkki

  Hei

  Binäärioptioissa voi lähteä liikkeelle ihan muutamilla sadoilla euroilla koska ohjelmat joilla käydään kauppaa mahdollistavat vivun käytön, jolloin maltillisellakin pääomalla voi saada hyvää tuottoa kun ennakoi muutoksen suunnan oikein. Kannattaa laittaa rahansa likoon sellaisista tuotteista joista tietää jotain tai joiden kurssimuutoksen syyn ja suunnan pystyy perustelemaan itselleen. Lyhyen tai pidemmän aikavälin optiot taas riippuvat lähinnä binäärioption luonteesta ja siitä kuinka uskot sen hinnan kehittyvän lyhyellä tai pidemmällä aikavälillä. Niitä voi myös käyttää päällekäin riskin aikajalliseksi hajauttamiseksi. Toki kannattaa myös tehdä toimeksiantoja eriaikaan madaltaaksesi riskiä. Call ja put optioista myös sen verran että, riippuu mitä kohde-etuutta optio koskee ja markkinatilanteesta, kumpaa kannattaa käyttää kussakin tilanteessa. Jos uskot etuuden hinnan laskevan niin käytä Put-optioita. Jos nousevan niin käytä call optioita.

  CFD tuotteista binääriptiot eroavat sillä, että CFD sopimuksissa et voi hävitä sijoittamaasi summaa vaan vain hinnan eron joka on muodostunut. CFD tuotteissa on siis jonkun verran matalampi riski ja matalampi tuotto mahdollisuus.

  #1231 Reply

  Checkmate

  Morjens, millasilla kohteilla suosittelisitte että lähtisi noita binäärioptioita kokeilemaan. Öljy j kulta kiinnostais mutta vähä mietityttää uskallanko noita lähteä arvailemaan kun ei kauheesti tietoa asiasta. Kannattaisiko mielummin yhtiöillä aloitta?
  -C-

  #1242 Reply

  Sijoitusvinkki

  Hei checkmate,
  Öljy ja kulta ovat hyviä kohteita sijoittaa binäärioptioilla. Suoraan ei voi sanoa kumpien, näiden raaka-aineiden vai yksittäisten osakkeiden kursseja on helpompi ennakoida. Tämä riippuu pohjatiedoista ja siitä kumpaan liittyviä uutisia seuraat tiheämmin ja oletko ottanut yrityksen tilasta paremmin selvää. Binäärioptioilla voi lähteä sijoittamaan hyvinkin vaikka jo 100-200 eurolla kun merkintäpalkkioita ei ole samalla tavalla kun suoraan osakkeisiin sijoittaessa. Päädyt sitten yhtiöihin, öljyyn tai kultaan, seuraa niiden hinnoitteluun vaikuttavia asioita ja tee parhaat ennakoinnit sen perusteella.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: Binäärioptioihin sijoittaminen
Your information:
19 + = 21

binäärioptio robotti