Uusimmat artikkelit

CFD-sijoittaminen

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Checkmate 1 year, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #174 Reply

  Sijoitusvinkki
  Keymaster

  Keskustelua CFD-sijoittamisesta

  #919 Reply

  Rami

  mikä on olennaisinta jos CFD kauppaa alkaa tekemään? mitä minun tulee huomioida? Kuinka paljon sijoitetulle pääomalle voisi kuvitella saavansa tuottoa? riippuu varmasti omista taidoista? millaisella summalla suosittelisitte tai toiminta muuten on järkevää? Mikä on helpoin tapa aloittaa tällainen? Joitakin rahastoja minulla on pankissani mutta ne ei kummoisesti ole tuottaneet vuoden 2010 jälkeen. nyt tarvisi jotain uutta millä tehdä rahaa.

  #945 Reply

  Sijoitusvinkki
  Keymaster

  Moi Rami

  Cfd-kaupassa niinkuin kaikessa muussakin sijoittamisessa on tärkeää perehtyä sijoituskohteeseen enne sijoittamista.On tärkeää että pystyt konkreettisesti perustelemaan itsellesi sijoituspäätöksesi, tälla tavoin et sijoita pelkästään ”tuntumalla”. Hyvä keino alitteljalle on esim. Sijoitustarjouksistamme löytyvästä eTorosta laittaa oma salkku seuraamaan ammattilaisten sijoituksia. Tällä tavoin välttyy monilta virheiltä joita ehkä tulisi täysin omapäisesti sijoittamalla.

  Tuottoja on hyvin vaikea arvioida etukäteen, se riippuu täysin taidon ja tuurin summasta, joskus taitavakin sijoittaja voi hävitä ja täysin kokematonkin voittaa isojakin summia. tärkeämpää on pystyä analysoimaan omia päätöksiä ja virheitä jälkikäteen jotta niistä pystyy myös oppimaan. Toivottavasti vastaus tyydytti.

  T.Sijoitusvinkki

  #1232 Reply

  Checkmate

  Sama kysymys tänne mitä laitoin tonne binääreihin, että millä kohteill kannattaisi aloittaa? Kumpaa suosittelisitte aloittelijalle tätä cfd:tä vai binäärioptioita? kauheen isoja summia ei ole laittaa mutta jos 200 eurolla aloittelisin ja mitään aiempaa kokemusta ei siis ole kummastakaan oikeastaan.
  -C-

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: CFD-sijoittaminen
Your information:
46 − 40 =

binäärioptio robotti