Uusimmat artikkelit

Sijoitustarjoukset

Sijoitusvinkki.comin sijoitustarjoukset:

plus 500 logo
Plus500 on kohtuullisen tuore maailmanlaajuista online-kaupankäyntiä tarjoava yhtiö. Lontoon pörssissä noteerattu, vuonna 2008 perustettu Plus500 on Britannian rahoitustarkastuslaitoksen valvoma ja sääntelemä luotettava toimija. Vuonna 2013 Plus500 Ltd. listautui Lontoon pörssiin nimellä PLUS.

Vuonna 2009 Plus500 oli maailman ensimmäinen CFD-sopimuksia ilman provisiota tarjoava yritys. Tätä nykyään Plus500 tarjoaa yli 2000 sijoitusvälineen mahdollisuuksia sijoittajalle käydä kauppaa sijoitusvälineillä: osakkeet, valuutat, indeksit, raaka-aineet kuten öljy, kulta, hopea, ja ETF-rahastot.

Tervetuliaisbonuksena uusille käyttäjille Plus500 tarjoaa 25€ edun joka ei vaadi talletusta sekä 30% talletusbonuksen alkaen minimitalletukselle 100€. Plus500 palvelussa et maksa käytöstä provisiota tai kuukausipalkkiota, ja heillä on alhaiset spreadit, eli osto- ja myyntihinnan erot. Lähes kaikkiin tuotteisiin löytyy mahdollisuus käyttää vipuvaikutusta jolloin pienelläkin summalla voi käydä kauppaa ja tehdä merkittäviä voittoja. Voittojen ja tappioiden rajaamiseksi voi asettaa etukäteen määritellyt rajat itselle, jolloin kaupankäynti on turvallista. Heillä on myös ilmainen demo-ohjelmisto, jolla voi opetella käymään kauppaa ennen oikean rahan sijoittamista.

avaa ilmainen sijoitustili pienempi

Varaa kuva henkilötodistuksesta ja tiliotteesta tai luottokorttilaskusta valmiiksi. Kaikkien eurooppalaisten pankkien täytyy tunnistaa asiakkaansa ja sen takia nämä dokumentit vaaditaan sijoitustilin avaamiseksi. Niiden lataaminen palveluntarjoajalle on turvallista.

 

 

etoro logo iso

eToro on uudenlainen kaupankäyntipalvelu, jossa sinulla on mahdollisuus laittaa salkkusi kopioitumaan parhaiden treidaajien kanssa identtisesti, valitset vain haluamasi summan jolla sijoitat. Kaupankäyntiä on tarjolla osakkeilla, indekseillä, raaka-aineilla ja valuutoilla. Päätät yksikertaisimmillaan kenen salkkua haluat, että kaupankäyntisi ja oma salkkusi seuraa, jos et itse jaksa aktiivisesti seurata kursseja päivittäin! Tämän helpommaksi ei sijoittaminen enää mene.

eToro tarjoaa kokonaisen sosiaalisen yhteisön ympärillesi, jossa voit opetella sijoittamaan kuten parhaat. Voit hajauttaa sijoitukseksi seuraamaan tiettyjä parhaita sijoittajia ja heidän salkkujaan. Myös etoro tarjoaa vivunkäytön mahdollisuuden tuotteissaan, jolloin sekä tuotot että tappiot voivat olla suuremmat. Vivun avulla pääset pienehköilläkin summilla mukaan tienaamaan, mutta sen käytössä täytyy olla tarkkana kun aloitat sijoittamisen.

Avaa tili etorolle jo tänään niin pääset mukaan nauttimaan parhaiden treidaajien tuotoista.

avaa ilmainen sijoitustili

eTorolla on suomenkieliset nettisivut ja oma ohjelmisto myös älypuhelimille.

Varaa kuva henkilötodistuksesta ja tiliotteesta tai luottokorttilaskusta valmiiksi. Kaikkien eurooppalaisten pankkien täytyy tunnistaa asiakkaansa ja sen takia nämä dokumentit vaaditaan sijoitustilin avaamiseksi. Niiden lataaminen palveluntarjoajalle on turvallista.

 

bdswiss logo pieni

BDSwiss on CySecin säätelemä  binäärioptioihin erikoistunut investointifirma, joka toimii täysin EU-lakien alaisuudessa. Voit käydä kauppaa n.170 tärkeimmällä arvolla, joita ovat  esim.Forex-, raaka-aine-, indeksi-, ja osakekurssit.  BDSwissillä on suomenkieliset nettisivut, jonne pääset seuraavasta linkistä

 avaa ilmainen sijoitustili

Binäärioptioista lisää tässä artikkelissa 

goldbroker.com logo pieni

Kultaan ja hopeaan sijoittaessa ykkösvaihtoehto on goldbroker.com sivusto. Heillä sinulla on mahdollisuus niin halutessasi tallettaa kulta- ja hopeavarantosi pankkiholviin Zurichiin tai Singaporeen jossa ne ovat turvassa myös katastrofien aikana. Voit toki myös käydä katsomassa tai hakemassa jalometallisi holvista milloin tahansa. Talletuksesta saat haltuusi talletustodistuksen.

 avaa ilmainen sijoitustili pienempi

 

Kultaan sijoittamisesta lisää tässä artikkelissa 

Etusivulle

Copyright sijoitusvinkki.com 2015

Updated 28.3.2015